top of page
Annita.JPG

Lieve Celesta,

Dank je wel voor al je kunde en leuke lessen. Voor een luisterend oor. Voor je adviezen. Ootmarsum is een kanjer rijker en ik ga je vreselijk missen. De lessen, de tips, onze gesprekken. Maar ik kom je opzoeken!

Het gaat je goed!

Annita

Heb een aantal jaren les mogen hebben bij Celesta. Heb met veel plezier de lessen bijgewoond. Celesta is een gezellige en ongelooflijk creatieve vrouw wat ze graag aan de ander wil overbrengen. Hoop dat ze in Ootmarsum weer met evenveel passie en creativiteit haar vak mag uitoefenen.

Ik wens je heel veel geluk en liefde toe in je nieuwe woonplaats.

Lieve groet,

Bea

Ruim een jaar les gehad van Celesta. Ik had nog nooit geschilderd en vond het een enorme uitdaging.

Celesta heeft mij heel veel geleerd, op een prettige, ontspannen wijze.

Ze is heel creatief in het aanreiken van oplossingen als ik even vastliep.

Naast een goede docent is Celesta ook een leuk mens.

Britta.jpg

De afgelopen twee jaar heb ik ontzettend veel geleerd tijdens de schilderlessen van Celesta. Ik keek altijd enorm uit naar haar lessen. Met al haar tips en positieve adviezen merkte ik al snel verbetering in mijn schilderen. Daardoor kreeg ik steeds meer plezier in deze leuke hobby.  Celesta, ik ga jou en je schilderlessen zeker missen. Succes met de verhuizing en je nieuwe toekomstplannen.

Lieve groet,

Britta

Schilderij Corrie.jpg

Lieve Celesta,

Ik heb genoten van de ochtenden die ik samen  met jou mocht doorbrengen in je atelier. Ik had zelf nooit gedacht dat ik kon schilderen maar jij gaf mij het  gevoel dat ik zeker talentvol was. Met jouw aangename manier van lesgeven heb ik een paar prachtige schilderijen gemaakt. Veel succes in Ootmarsum! Je zult je in dit mooie kunstenaarsdorp vast en zeker thuis gaan voelen.

Lieve groet,

Corrie

In mijn drukke leven waren de schilderuurtjes bij Celesta echte rustpuntjes. Ik kon alles even achter me laten en me alleen op het schilderen concentreren. Celesta was steeds op het juiste moment daar om me aanwijzingen te geven. Wat ik vooral ook van haar geleerd heb is het mengen van kleuren. Wat een openbaring dat je met zo weinig basiskleuren zoveel kleurschakeringen kan maken. Jammer dat ze nu vertrekt naar Ootmarsum maar het is wel de plek waar vast heel veel nieuwe cursisten blij met haar zullen zijn.

Diana

Lieve Celesta, wat heb ik fijne schilderlessen bij jou gehad. Ik heb heel veel geleerd en het was altijd gezellig. Heel jammer dat je gaat verhuizen, maar misschien meerdere dagen schilderen in Ootmarsum , ik hoop het !
Liefs ,

Gerja. 

Ik weet niet hoeveel jaar ik wel niet schilderles heb gehad maar toen ik bij Celesta terecht kwam heb ik in 2 lessen meer geleerd dan in al die andere  jaren.

Het was wel even wennen in het begin omdat ik voor het eerst moest leren om goed te kijken. Mijn hoofd uit te zetten, zoals Celesta steeds zegt en alleen maar te schilderen wat ik zie. Donker en licht vooral. Een openbaring voor mij. Ik zal de lessen heel erg missen. Jammer dat Ootmarsum zo ver weg is maar zodra ze een meerdaagse workshop gaat organiseren, ben ik van de partij.

Veel succes Celesta en een lieve groet!

De schilderlessen van Celesta zijn mij goed bevallen. Ze heeft niet alleen aandacht voor het technische aspect van de les, maar ook aandacht voor de persoon achter het doek en dat is een waardevolle combinatie. Ik wens haar veel succes met de stap naar Ootmarsum. Lijkt mij voor haar de ideale plek om te wonen en te werken.

Ineke

Dank je wel voor al je geduld..Ik heb genoten van alle lessen! Het was meer dan schilderen. Het was even weg uit de ‘grote wereld’, lekker naar jouw atelier. Ik wens je een mooie toekomst in Ootmarsum.

Liefs,

Ingrid

Twee doeken in totaal verschillende technieken! Dat is het resultaat van een dik half jaar schilderles bij Celesta. Ik kwam altijd gelukkig thuis na les. Het plezierige van les bij Celesta is dat je ruim de aandacht krijgt om de techniek in de vingers te krijgen en vervolgens met de verf te ‘spelen’. Celesta daagt je op een plezierige manier uit. Dan blijkt dat je meer kunt dan je dacht! Ook fijn naast de persoonlijke insteek: de kleine groepjes waarin les wordt gegeven.

Johanna

Lieve Celesta,

Heel erg bedankt voor alle lessen. Het was heel leerzaam en erg gezellig! Ik wens je heel veel geluk in Ootmarsum maar we gaan je wel er missen hoor!!

Groetjes uit Ederveen!

Jolanda

Ik heb bij Celesta 2 jaar leuke, gezellige en leerzame schilderles gehad! Dit is een van mijn schilderijen en dat terwijl ik nog nooit les had gehad voor die tijd! 

Heel veel succes Celesta en een mooie nieuwe start in Ootmarsum!

Lieve groet van mij,

Jose

Een paar maanden schilderles gehad van Celesta. Voor mij de eerste keer met olieverf. Erg goede uitleg en begeleiding gekregen! En buiten dat was het gezellig en altijd een feestje om erheen te gaan ! Jammer genoeg stoppen de lessen voor ons omdat ze gaat verhuizen!

Een van de werken uit de periode dat ik bij Celesta heb mogen schilderen. Dat is bij elkaar zo’n drie jaar geweest. Ontzettende leuke en geweldige tijd gehad. De sfeer is altijd fantastisch inspirerend en gezellig. Ook het ontmoeten van andere schilders gaf een dynamische sfeer. Fijn om zoveel verschillende mensen te ontmoeten met allemaal hun eigen smaak maar altijd ruimte voor op- en aanmerkingen om elkaar verder te helpen. Zelfs vaak persoonlijke gesprekken. Celesta, ontzettend bedankt voor de inspirerende, gezellige en hartverwarmende tijd.

Fijne lessen, goede uitleg, kleinschalig en gezellig. Ik heb veel geleerd in de anderhalf jaar dat ik van jou les heb gehad.

Wens je alle goeds!

Margriet

Hoi Celesta,

Wat vind ik het jammer dat je ons gaat verlaten. Door jou heb ik mijn hobby gevonden. Schilderen! Met zoveel liefde en geduld geef je les. Wat zal ik de gezellige uurtjes missen bij jou. Ik wens je heel veel succes en geluk in je nieuwe woonplaats Ootmarsum. Dank voor de inspirerende lessen waardoor ik leuke schilderijen heb kunnen maken,

Liefs, Margriet

Wat heb ik genoten van de schilderlessen van Celesta! Heerlijk om te schilderen onder zo’n professionele begeleiding, maar ook de gezelligheid is erg belangrijk! Zo jammer dat het voor mij stopt vanwege de verhuizing van mijn lieve schilderjuf !!

Celesta, bedankt voor je vriendschap, je fijne lessen en vakkundige adviezen. Ik heb zoveel van je geleerd in de afgelopen drie jaar!

Lieve groet,

Mieke

Bij Celesta ben ik voor het eerst met olieverf gaan schilderen.

Ik vond het fijn om naar haar toe te gaan!

Heb er veel geleerd.

Jammer genoeg gaat het nu voor ons stoppen door de verhuizing.

Rina

bottom of page